Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Έκλεβαν αυτοκίνητα και πουλούσαν τα ανταλλακτικά μέσω αγγελιών!


Φάμπρικα μεταπώλησης ανταλλακτικών από κλεμμένα αυτοκίνητα είχαν στήσει έξι μέλη εγκληματικής ομάδας που...


 αφού τα έκλεβαν από διάφορες περιοχές της Αττικής στην συνέχεια τα μεταπουλούσαν. Πρόκειται για πέντε Έλληνες ηλικίας από 27 έως 33 ετών και έναν Αλβανό ηλικίας 20 ετών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες έκλεβαν τα αυτοκίνητα και στην συνέχεια τα πουλούσαν είτε αυτοτελώς με παραποιημένα στοιχεία είτε τμηματικά ως ανταλλακτικά. Μάλιστα μετέφεραν τα κλεμμένα οχήματα σε συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρούσε ο 28χρονος.
Εκεί, αφού πρώτα προέβαιναν στις απαραίτητες εργασίες αποσυναρμολόγησης και παραποίησης των στοιχείων τους, διοχέτευαν στην αγορά τα προς πώληση οχήματα και εξαρτήματα μέσω αγγελιών. Ακόμη, εξακριβώθηκε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, προέβαιναν στις ανωτέρω πράξεις με σκοπό να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες «παραγγελίες».
Από έρευνα που διενεργήθηκαν στο συνεργείο καθώς και στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλειδιών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων, 6.300 ευρώ, καθώς και πέντε αυτοκίνητα η προέλευση των οποίων ερευνάται. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δύο περιπτώσεις κλοπών οχημάτων από την περιοχή της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου Αττικής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.