Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Προκαλεί ο Παππάς: Καταργεί μόνο ένα άρθρο και όχι όλο τον νόμο!


Συνεχίζει να τηρεί την ίδια αδιάλλακτη στάση του ο υπουργός προπαγάνδας, Νίκος Παππάς, παρά το στραπάτσο από το ΣτΕ...




Δήλωση με την οποία χαρακτηρίζει αυτονόητο να περάσει η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες στο ΕΣΡ έκανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς ζητά επίσης να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτερες δυνατές συναινέσεις.

Η δήλωση του υπ. Επικρατείας έχει ως εξής:
«Είναι αυτονόητο ότι υπό το φως της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και των λεπτομερειών της διεξαγωγής περνάει στο ΕΣΡ άμεσα, όπως άλλωστε προέβλεπε από την αρχή ο ν.4339/15. Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις. Η συγκρότηση ΕΣΡ, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η επακόλουθη αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων».

Επιμένοντας στη ρητορική ότι το μοναδικό λάθος στο νόμο Παππά ήταν η παράγραφος αυτή που προέβλεπε τη μεταφορά αρμοδιοτήτων από το ΕΣΡ στον υπουργό Επικρατείας κυβερνητικές πηγές διέρρεαν λίγα λεπτά μετά τη δήλωση του Νίκου Παππά ότι η αρμοδιότητα του διαγωνισμού για τις άδειες περνά στο ΕΣΡ άμεσα, ότι τη Δευτέρα το πρωί και πριν τη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής θα κατατεθεί διάταξη που θα καταργεί το άρθρο 2Α του νόμου 4339.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί, τί έβγαλε αντισυνταγματικό το ΣτΕ;
    Ο υπόλοιπος νόμος μιλάει για το ΕΣΡ. Μονο το 2Α μιλάει για αρμοδιότητες που εκχωρολυνται στον κ. Παππά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.