Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΤΩΡΑ: Έφοδος του Ρουβίκωνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια σε εκδήλωση Σταθάκη - Τσακαλώτου


Έφοδος της Αναρχικής Ομάδας "Ρουβίκωνας" στο Τιτάνια πριν από λίγα λεπτά όπου μιλούσαν οι Σταθάκης και Τσακαλώτος...



Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece, ομάδα περίπου 20 ατόμων εισέβαλαν σην εκδήλωση, πέταξαν τρικάκια κι αφού φώναξαν συνθήματα, εξαφανίστηκαν προς τα στενά των Εξαρχείων.

Μάλιστα, φαίνεται πώς το σχέδιό τους ήταν άριστα συντονισμένο αφού τη στιγμή της εισβολής ανήρτησαν και κείμενο στο γνωστό ακροαριστερό - αναρχικό indymedia.

Στο κείμενό τους, αφού κάνουν μία - επιπέδου νηπιαγωγείου - οικονομική ανάλυση αναφέρουν για την εισβολή: "Όσο για τον Σύριζα έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο μιας "σοβαρής αστικής δύναμης εξουσίας", πλέον και με τη ξεκάθαρη δική της αναφορά σε πρόσωπα και κλίκες της αστικής τάξης, και ως τέτοια πρέπει να αναγνωρίζεται. Τα ήθη του 4% ανήκουν στα κόμματα του 4%.

Επιλέξαμε λοιπόν να παρέμβουμε στην πολιτική εκδήλωση με ομιλητές Σταθάκη και Τσακαλώτο. Τέτοιες εκδηλώσεις έχουν τη λογική να χτίσουν την προπαγανδιστική αφήγηση στη συγκυρία και για τα θέματα που επεξεργάζονται. Ως αναρχικοί λοιπόν, που αντιμετωπίζουμε τον σύριζα ως μια "σοβαρή αστική δύναμη εξουσίας" επιλέγουμε να βάλουμε σφήνα σε αυτή τη διαδικασία".

Και καταλήγει: "Ως αναρχικοί δεν έχουμε λόγο να σεβόμαστε, "σοβαρές αστικές πολιτικές δυνάμεις εξουσίας", κανένα πρώην και νυν ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο καλούμε καθέναν και καθεμιά από τη δική μας κοινωνική και ταξική θέση να κάνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.