Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο σωματοφύλακας της Κιμ Καρντάσιαν προειδοποιεί: Τα βάλατε με τον λάθος άνθρωπο


Τον απόλυτο τρόμο έζησε η Κιμ Καρντάσιαν στα χέρια των πέντε ενόπλων που εισέβαλαν στο διαμέρισμά της στο Παρίσι. Όλα έγιναν...


 τα ξημερώματα της Δευτέρας όπου η τηλεπερσόνα έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

boadahdg2

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το TMZ, η 35χρονη κοιμόταν φορώντας τη ρόμπα της όταν άκουσε θόρυβο στις σκάλες του διώροφου διαμερίσματος. Είδε έναν άνδρα και προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο το σωματοφύλακά της. Οι ένοπλοι, που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, μπήκαν στο δωμάτιο και της πήραν το κινητό από τα χέρια και την τράβηξαν από το κρεβάτι.
Η Κιμ άρχισε να ουρλιάζει και να εκλιπαρεί για τη ζωή της, όσο οι πέντε δράστες της έδεναν τα χέρια και τα πόδια. Μάλιστα, στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, φέρεται να αναφέρει πως νόμιζε ότι επρόκειτο να την βιάσουν, ενώ στη συνέχεια της έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία και την κλείδωσαν στο μπάνιο.

boadahdg5

Η περιπέτειά της έχει προκαλέσει ποταμό σχολίων στο Twitter, με άλλα να κατακρίνουν τον υπερβολικά φανταχτερό τρόπο ζωής της και άλλα να χαρακτηρίζουν το περιστατικό σκηνοθετημένο για διαφημιστικούς λόγους.
Ο Πασκάλ Ντουβιέρ, σωματοφύλακας της Κιμ Καρντάσιαν από το 2014 και μεγάλος απών στην επίθεση που δέχθηκε η διάσημη Αμερικανίδα κατά τη διαμονή της στο Παρίσι, έσπασε τη σιωπή του και εμφανίστηκε αποφασισμένος να βρει τους δράστες.

boadahdg4

Ο Ντουβιέρ βρίσκεται μαζί με την ομάδα ασφαλείας της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και βρίσκεται στο διαμέρισμα του συζύγου της, Κάνιε Γουέστ.
Ο σωματοφύλακας αποκάλυψε στην «Mail Online»: «Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Παρίσι ήταν από τα πιο άρρωστα πράγματα που έχω ακούσει ή έχω δει», ενώ απευθυνόμενος στους ληστές, προειδοποίησε: «Έχουμε στοιχεία και ενδείξεις και θα σας βρούμε. Αυτό σας το υπόσχομαι. Τα βάλατε με τον λάθος άνθρωπο».
Ο Ντουβιέρ εκείνη την ώρα βρισκόταν με τις αδελφές της Κιμ, Κόρτνεϊ και Κένταλ σε έξοδο τους σε κλαμπ του Παρισιού.

boadahdg3

Ωστόσο, η 35χρονη Καρντάσιαν φαίνεται πως δεν επιρρίπτει ευθύνες στον Ντουβιέρ. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως αισθανόταν μεγάλη ασφάλεια στο διαμέρισμα που έμενε και δεν θεώρησε απαραίτητη την προστασία του Ντουβιέρ το βράδυ της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.