Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Τέσσερις εναλλακτικές χρήσεις της κρέμας ξυρίσματος


Η κρέμα ξυρίσματος είναι ένα προϊόν που έχουν οι περισσότεροι στο σπίτι τους...Εκτός, όμως, από την κανονική του χρήση μπορεί να αξιοποιηθεί για να δώσει λύσεις και σε άλλα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας στο σπίτι.
Δείτε τέσσερις εναλλακτικές χρήσεις του...

1. Αφαιρεί λεκέδες από ρούχα και χαλιά

Βρέξτε το ύφασμα ή το λερωμένο χαλί και στη συνέχεια ρίξτε κρέμα ξυρίσματος και αφήστε τη να δράσει για μια νύχτα. Καθαρίστε το πρωί πάλι με το σφουγγάρι και σκουπίστε το σημείο.

2. Βγάζει τη μπογιά από τα χέρια σας

Τρίψτε τα βαμμένα με μπογιά χέρια σας με κρέμα και μετά πλύντε τα με νερό και υγρό πιάτων. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αφαιρέσετε και το γράσο από τα χέρια.

3. Καθαρίζει το φούρνο

Βάλτε λίγη ποσότητα κρέμας ξυρίσματος σε ένα σφουγγάρι κουζίνας και καθαρίστε εξωτερικά τον φούρνο σας. Στη συνέχεια καθαρίστε τον αφρό με ένα βρεγμένο σφουγγάρι και στη συνέχεια με ένα στεγνό πανί.

4. Γυαλίζει τα κοσμήματα

Με λίγη κρέμα ξυρίσματος και μια παλιά οδοντόβουρτσα τα παλιά σας κοσμήματα θα γίνουν και πάλι σαν καινούρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.