Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Τέσσερις εναλλακτικές χρήσεις του ελληνικού καφέ


Ο ελληνικός καφές αποτελεί τον αγαπημένο χιλιάδων ανθρώπων το πρωί ή το απόγευμα αλλά δεν είναι μόνο αυτή η χρήση του...Μπορεί να αξιοποιηθεί και σε άλλες δουλειές του σπιτιού, στην περιποίησή μας ή για να δώσει λύσεις σε μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.
Δείτε τέσσερις εναλλακτικές χρήσεις του...

1.Καθαρά σιφώνια χωρίς μυρωδιές
Για να μην βουλώνουν τα σιφώνια του νεροχύτη και για να μην μυρίζουν άσχημα, μπορούμε να ρίχνουμε ανά διαστήματα κατακάθι καφέ και μετά να αφήνουμε να τρέξει ζεστό νερό. Το κατακάθι θα αφαιρέσει τα λίπη και θα διώξει την άσχημη μυρωδιά.

2. Λίπασμα για τα φυτά
Περιέχει πολλά ιχνοστοιχεία που τα θρέφουν και τα ζωντανεύουν. Ρίχνουμε μικρή ποσότητα 1-2 φορές το μήνα στο χώμα της κάθε γλάστρας.

3. Ιδανικό για απολέπιση
Δοκιμάστε να κάνετε ένα μείγμα με λίγο καφέ και με μία λοσιόν σώματος και να φτιάξετε ένα τέλειο απολεπιστικό.

4. Εξαφανίζει τις άσχημες μυρωδιές
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διώξετε τις άσχημες μυρωδιές από την κουζίνα. Τοποθετήστε ένα μικρό μπολάκι με λίγο καφέ και λεμόνι όπου θέλετε και οι μυρωδιές εξαφανίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.