Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Η Booking.com αναζητεί στελέχη μεταξύ φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Η δυνατότητα να ενταχθούν στο δυναμικό της διεθνώς γνωστής εταιρίας ηλεκτρονικών τουριστικών κρατήσεων «Booking.com», καθώς...


 και στο πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας (Graduate Program) ώστε να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο, παρουσιάζεται στους αποφοίτους και τους φοιτητές του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Η προοπτική αυτή εναρμονίζεται με τη στοχοθεσία του ΠΑΜΑΚ για την δημιουργική ένταξη των αποφοίτων του στην παραγωγική-αναπτυξιακή διαδικασία, παράλληλα με την καλλιέργεια της πνευματικής και ηθικής τους προσωπικότητας.
Επιπλέον, τεκμηριώνει έμπρακτα την αποτελεσματικότητά του εκπαιδευτικού ρόλου του Πανεπιστημίου, καθώς στην αποστολή της «Booking.com» συμμετέχει απόφοιτος του ΠΑΜΑΚ, ο οποίος είναι ήδη καταξιωμένο στέλεχος της εν λόγω εταιρίας. Ο Tomasz Pieta έρχεται στη Θεσσαλονίκη και στο Πανεπιστήμιο από όπου ξεκίνησε την επιτυχημένη σταδιοδρομία του, προκειμένου αφενός μεν να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για το Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας (Tech Department) αφετέρου δε να επιλέξει νέους επιστήμονες που θα μπορούσαν να σταδιοδρομήσουν και αυτοί στην εταιρία όπου εργάζεται.
Ο κ. Pieta, Έλληνας πολωνικής καταγωγής και απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σταδιοδρομεί στο Άμστερνταμ, όπου είναι η έδρα της εταιρίας που απασχολεί 13.000 εργαζομένους από όλο τον κόσμο.
Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, θα είναι ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με την «Booking.com» και αντικείμενο της οποίας θα είναι, όπως ήδη αναφέρθηκε, η παρουσίαση σε φοιτητές και αποφοίτους, του Τεχνικού Τμήματος (Tech Department) της εταιρίας και των δυνατοτήτων ένταξης στα προγράμματά της. Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις από στελέχη της εταιρίας με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και αποφοίτους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από τις 12 το μεσημέρι και υπεύθυνοι από πλευράς Πανεπιστημίου είναι η καθηγήτρια του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και διευθύντρια του ΠΜΣ, Μάγια Σατρατζέμη και ο αναπληρωτής καθηγητής Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματέα του ΠΜΣ, Έφη Σιδηρά, στο τηλέφωνο 2310-891.734 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.