Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Σόιμπλε τρίζει τα δόντια του στην Βρετανία για το Brexit


Η Βρετανία θα πρέπει να αποδεχτεί τους κανόνες της ενιαίας αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν θέλει να είναι μέλος της, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε...



«Πρέπει να πούμε στη Βρετανία ότι πρέπει να διαλέξει, αν θέλει να είναι μέλος της ενιαίας αγοράς τότε πρέπει να αποδεχτεί όλους τους κανόνες της αγοράς» ανέφερε ο κ. Σόιμπλε από το Βουκουρέστι.

«Αν δεν θέλουν να τους αποδεχτούν, τότε δεν μπορούν να είναι μέλη της αγοράς, δεν πιστεύω ότι πρέπει να δείξουμε υπερβολική ευελιξία» σημείωσε.

«Θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε την ζημιά τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και για το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρέπει να δείξουμε συνοχή στην Ευρώπη και ότι οι κανόνες ισχύουν για όλους» υπογράμμισε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Σόιμπλε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.