Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Ολική ανατροπή στην τραγωδία ης Αίγινας: Δεν βρέθηκε DNA του 77χρονου! [έγγραφο]


Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα στην οποία τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους...


 όταν ένα ταχύπλοο εμβόλισε μια λάντζα ανοιχτά της Πέρδικας, καθώς επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη που είχε κάνει από τις 28 Αυγούστου το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του 77χρονου Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο πηδάλιο του ταχυπλόου Duende.

Όπως έγραφε τότε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ «δύο ημέρες μετά την τραγωδία ανοιχτά της Πέρδικας στην Αίγινα και ενώ το «Duende» ήταν εκτεθειμένο στο λιμάνι του νησιού, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στο σκάφος και ερεύνησε για δακτυλικά αποτυπώματα στο τιμόνι και τα χειριστήρια του ταχύπλοου. Σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», βρέθηκαν πολλά αποτυπώματα αταυτοποίητα, αλλά και τα αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λυκουρέζου και του Χρήστου Μαλτέζου, ο οποίος μετέβη αμέσως μετά το συμβάν στο σημείο για να παραλάβει τους επιβαίνοντες».

Το έγγραφο που αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στις 28 Αυγούστου


foto egg

Σημερινό δημοσίευμα της Real News επιβεβαιώνει το δημοσίευμα αυτό καθώς αναφέρει ότι από την εξέταση του βιολογικού υλικού από την εξέταση του βιολογικού υλικού στο χώρο του ταχύπλοου δείχνουν ότι στο τιμόνι την ώρα της σύγκρουσης δεν βρισκόταν ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στο πηδάλιο, στις μανέτες, στο κάθισμα του κυβερνήτη, αλλά και στα κουμπιά στον πίνακα οργάνων βρέθηκε DNA το οποίο από την εργαστηριακή εξέταση δεν ταυτίζεται με το δείγμα του Θ. Λυκουρέζου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν ο κυβερνήτης του σκάφους και πλέον είναι προφυλακιστέος για την υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.