Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά τα κινητά, ανατινάζονται και τα πλυντήρια Samsung! [video]


H Samsung, εκτός από το προβληματικό Galaxy Note 7 που ανατινάζεται, έχει κι άλλο ένα πρόβλημα στα χέρια της...Οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ την Τετάρτη, προειδοποίησαν τους ιδιοκτήτες ορισμένων top-loading Samsung πλυντηρίων για «θέματα ασφάλειας» μετά από αναφορές ότι κάποια έχουν εκραγεί.

Η προειδοποίηση, από την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων, αφορά τα πλυντήρια που παρήχθησαν μεταξύ Μαρτίου 2011 και Απρίλιου 2016. Και το φοβερό είναι ότι δεν πρόκειται μόνο για ένα μοντέλο.

Η Επιτροπή πρότεινε οι κααναλωτές να χρησιμοποιούν μόνο το ευαίσθητο κύκλο για να πλύνουν κλινοσκεπάσματα και ανθεκτικό στο νερό και ογκώδη αντικείμενα, διότι η χαμηλότερη ταχύτητα περιστροφής "μειώνει τον κίνδυνο των τραυματισμών ή υλικές ζημιές που οφείλονται στην αποκέλληση του πλυντηρίου."

Η αρμόδια Αρχή ανέφερε ότι συνεργάζεται με τη Samsung για να βρεθεί μία λύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.