Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Οι μυστικοί κωδικοί των iPhones που οι δεν θέλουν να γνωρίζουμε οι εταιρείες κινητής


Τα iPhones πέρα από εκπληκτικό design και λειτουργίες που έχουν εθίσει τους καταναλωτές, έχουν ακόμα ένα «δυνατό χαρτί» που κάθε χρήστης επιβάλλεται να γνωρίζει...Ποιο είναι αυτό; Μερικοί «κρυφοί κωδικοί» που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια!

Πού χρησιμεύουν, όμως, οι μυστικοί αυτοί κωδικοί και γιατί είναι τόσο απαραίτητοι για τον καθένα μας;

Πέρα από τον κωδικό * # 06 # ο οποίος όταν πατηθεί στο πληκτρολόγιο της συσκευής μας μάς εμφανίζει τον αριθμό IMEI της –κάτι που αποδεικνύει πως το iPhone ανήκει σε εμάς ακόμα και σε περίπτωση κλοπής του-, υπάρχει ένας ακόμα κωδικός της Apple, λιγότερο γνωστός που μας δίνει πρόσβαση στα άδυτα της συνδεσιμότητάς του.

Ποιος είναι αυτός; Πατώντας το *3001 # 12345 #* και επιβεβαιώνοντας με το πλήκτρο κλήσης αποκτάμε πρόσβαση στη λειτουργία «Field Test», δηλαδή του ελέγχου της έντασης του σήματος της συσκευής μας. Πρόκειται για μία κρυφή εντολή διάγνωσης και λήψης χρήσιμων εφαρμογών, με σημαντικότερη αυτή της έντασης του σήματος, που μας επιτρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η συνδεσιμότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.