Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Oι περισσότεροι Ευρωπαίοι Οικονομικών έχουν χάσει την υπομονή τους με τον Τσίπρα


«Καμπανάκι» για την Αθήνα αποτελεί η δήλωση ευρωπαίου αξιωματούχου στο Reuters ότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών που μετέχουν στο Eurogroup έχουν χάσει την υπομονή τους με την Ελλάδα...



Αν και στο τηλεγράφημα ο ίδιος αξιωματούχος μαζί με άλλον συνάδελφό του, τους οποίους δεν κατονομάζει το πρακτορείο, χαρακτηρίζει πιθανό στη συνεδρίαση της Δευτέρας να υπάρξει έγκριση για ολόκληρη τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ εντούτοις προσθέτει: Οι περισσότεροι υπουργοί στο Eurogroup έχουν χάσει την υπομονή τους με την Ελλάδα και συνεχίζουν να πιέζουν γιατί πιστεύουν ότι η Ελλάδα κάνει πράγματα μόνο υπό πίεση. Αν δεν είναι έτοιμα όλα, τότε θα περιμένουν».

Σύμφωνα με τον έναν από τους δύο αξιωματούχους που μίλησε στο Reuters από την Ουάσινγκτον όπου διεξάγεται η ετήσια σύνοδος του ΔΝΤ το θέμα που δεν έχει κλείσει αφορά το υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων.

«Είναι πιθανό αυτό να έχει λυθεί μέχρι το πρωί της Δευτέρας» προσθέτει ο αξιωματούχος με το τηλεγράφημα του Reuters να επισημαίνει ότι αν η ελληνική κυβέρνηση δεν εκπληρώσει στο σύνολο τα προαπαιτούμενα μπορεί να μην πάρει τα χρήματα αυτά που είναι απαραίτητα για να αποπληρώσει τις οφειλές της στους ιδιώτες.

«Μπορεί να πάρουν 1,7 δισ. ευρώ τη Δευτέρα αλλά μπορεί τελικά να πάρουν και το σύνολο των 2,8 δισ. ευρώ» δήλωσε ο ένας από τους δύο ευρωπαίους αξιωματούχους στο Reuters.

1 σχόλιο:

  1. ξυδακι να πιουν,για να κανουν υπομονη!
    γιατι βιαζοντε?? τους βιαζει κατι?? εμας παλι οχι!
    οτ ητανε να παθουμε το παθαμε..
    ακου εχουν χασει την υπομονη τους!!ετσι ειμαστε εμεις! παμε αργα αργα αργα...
    γουστο μας! να κατσουν στην σειρα να περιμενουν! τι παει να πει,δεν εχουμε "ολοκληρωσει"? τι ακριβως να αλοκληρωσουμε? ετσι τρωγεται μια περιουσια ενος κρατους??? θελει τον χρονο της! οπως ηθελε τον χρονο της για να γινει! πολυ μαγκες ειναι! με μια μπουκια θελουν να καταπιουν μια κοτα??..
    οι αλεπουδες!!!χαχαχα!! ο χρονος ειναι ολος δικος μας...!!! αυτοι??!!!! εχουν χρονο,η θα σκασει???..χαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.