Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ο φοροφυγάς Τσαρούχας ζητά να κλείσουν τα κανάλια... που έφαγε ψωμί! [video]


Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά κι εξήγησε, ότι δεν πρόκειται να πληρώσει κανέναν λογαριασμό και καμιά εφορία, γιατί πολύ απλά αν του περισσεύουν χρήματα θα κοιτάξει πρώτα τα παιδιά του και μετά το κράτος...



Έπειτα, ρωτήθηκε και για τις τηλεοπτικές εξελίξεις και τον κόσμο που θα μείνει άνεργος και οι δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων καθώς είπε:

«Καταρχήν να ξεκινήσουμε από το αν θα έπρεπε να υπάρχουν κανάλια. Δεν παίζουν τίποτα, παίζουν σκουπίδια. Κανείς δεν βλέπει τηλεόραση, όλοι ενημερώνονται ή ψυχαγωγούνται από το διαδίκτυο. Ποια τηλεόραση; Η δική σας; Το alpha; Το Mega; Που κλαίνε γιατί θα μείνουν άνεργοι; Έχουν καταστρέψει μια χώρα ολόκληρη και θα τους λυπηθούμε;».

Βέβαια, να πούμε, ότι αν ο κύριος Τσαρούχας εργαζόταν στην τηλεόραση, δεν θα έδινε την ίδια απάντηση, καθώς κι εκείνος οικογένεια έχει...Είναι εύκολο κύριε Τσαρούχα για μια οικογένεια να μείνει στο δρόμο χωρίς δουλειά;

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.