Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ... Χρυσηίδα Δημουλίδου: Μας ψεκάζουν κανονικά! [video]


Η γνωστή συγγραφέας μυθιστορημάτων, Χρυσηίδα Δημουλίδου, πριν λίγες ημέρες...


 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία από τον αττικό ουρανό, για να αποδείξει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι μας ψεκάζουν!
Παρά τις επικρίσεις που δέχτηκε με αφορμή τις αναρτήσεις της, η συγγραφέας εμμένει στις απόψεις της και παραδέχεται ότι ενστερνίζεται τις θεωρίες περί ψεκασμών. Μιλώντας στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», ξεκαθάρισε ότι δεν αστειεύεται και ότι πράγματι πιστεύει ότι μας ψεκάζουν.
«Μας ψεκάζουν κανονικά το δηλώνω. Δεν κάνω πλάκα. Ας το ψάξουν, ας ανοίξουν το google και πατήσουν «χημικοί ψεκασμοί» θα δουν πάρα πολλά, εγώ δεν το λέω έτσι αν δεν το ψάξω. Είναι πολύ σοβαρό θέμα, θέλει πάρα πολύ συζήτηση. Ασ' τους αυτοί κοροιδεύουν! Δεν πειράζει...Έχω έχω ανακαλύψει και άλλα που δεν τα λέω ακόμα, διότι κάποιοι που τόλμησαν να μιλήσουν γι αυτό το θέμα, περνούν από δικαστήρια. Είναι πολύ σοβαρά τα θέματα. Κρύβονται πολλά από πίσω», τόνισε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.