Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ! Οργή για το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ από τους δημοσιογράφους στα κανάλια [videos]


Αρνήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ να συμμετάσχει στην 5ωρη στάση εργασίας που εξήγγειλε χθες η ΕΤΙΤΑ, που προχώρησε τελικά σε πολιορκία των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μαζί με πολλούς δημοσιογράφους, που...



αν και δεν τους κάλυπτε το σωματείο τους, έσπευσαν να δώσουν το "παρών" στον αγώνα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν τόσο ο Πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ, Γιώργος Σκεπετζάκης όσο και εκπρόσωποι των δημοσιογράφων απο ολους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ο κύριος Σταμάτης Νικολόπουλος δεν καταδέχτηκε καν να σηκώσει το τηλέφωνό του για να μιλήσει μαζί τους, και όταν ο έκανε ισχυρίστηκε ψευδώς (!) ότι η ΕΣΗΕΑ δεν συμφωνεί με αυτές τις κινητοποιήσεις! Όπως έλεγαν εκπρόσωποι των εργαζομένων στα κανάλια αλλά και μέλη του ΔΣ το πρωί έξω από την Κουμουνδούρου, ο κος Νικολόπουλος ουδέποτε επικοινώνησε με κανένα μέλος του ΔΣ, ή τουλάχιστον με την πλειοψηφία, ώστε να έχει τη νομιμοποίηση να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια!

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, φέρεται και αποφασισμένος να θέσει ως επίσημη θέση της ΕΣΗΕΑ την κυβερνητική βούληση περί σύστασης του ΕΣΡ!

Φαίνεται πώς ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ έχει αναλάβει εργολαβικά να φέρει σε πέρας την βρώμικη δουλειά του υπουργού προπαγάνδας, Νίκου Παππά.

Δείτε, λοιπόν, σε τι ενέργειες δεν ήθελε ο κος Νικολόπουλος, και οι λοιποί υποστηρικτές του στο Προεδρείο να μετάσχει:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.