Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Τέλος τα Windows 7 και 8.1 σε λίγες ημέρες


Μετά την 31η Οκτώβρη η Microsoft θα επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στα Windows 10 και δεν θα παρέχει πλέον...
άλλες άδεις στους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών με τα λειτουργικά 7 και 8.1.

Βέβαια μετά το τέλος του Οκτώβρη δεν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας από τα ράφια των καταστημάτων όλοι οι υπολογιστές με προεγκατεστημένα τα Windοws 7 διότι η Microsoft θα εξακολουθεί να επιτρέπει τις πωλήσεις των συσκευών που ήταν σε απόθεμα πριν από τη λήξη της προθεσμίας. Απλά ότι νέο μηχάνημα κατασκευάζεται από την 1η Νοέμβριου και μετά θα έχει μόνο τα 10.

Πλέον, αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι η προθεσμία αυτή αφορά μόνο τις πωλήσεις και δεν έχει να κάνει με τις ενημερώσεις. Τα Windοws 7 και τα 8.1 θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 και το Ιανουάριο του 2023 αντίστοιχα.

Τα Windοws 10 θα γίνουν έτσι η μόνη έκδοση των Windοws που θα έρχεται προεγκατεστημένη σε καινούργιους υπολογιστές, και η Microsoft αναμένει ότι η απόφαση της αυτή θα βοηθήσει την παγκόσμια υιοθέτηση του νέου λειτουργικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.