Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Στη φυλακή ο Αλέξανδρος Αγγλούπας με άλλους 17 από την Κόζα "Νόστρα της Χλιδής"


Στις φυλακές θα οδηγηθεί μετά την απολογία του ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στη σπείρα που άνοιγε σπίτια, καταστήματα και βίλες επωνύμων, και όχι μόνο...Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως δρούσε ως κλεπταποδόχος του κυκλώματος και φέρεται να υποστήριξε πως είναι συλλέκτης και πως από τα τρία ρολόγια μεγάλης αξίας που βρέθηκαν στη κατοχή του, τα δυο ήταν με πιστοποιητικά και το τρίτο ήταν απομίμηση. Φέρεται να είπε ακόμα πως σε τρεις από τις συναλλαγές που κατέγραψε ο κοριός της αστυνομίας δεν γνώριζε πως πρόκειται για κλοπιμαία.

Πάντως από τους συνολικά 40 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν αυτές τις δύο ημέρες οι 18 κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.