Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Βρετανός πολιτικός: Θα εκτελούσα τους παιδόφιλους, εκτός αν το θύμα μοιάζει με 18


Την ανάγκη επαναφοράς της θανατικής ποινής για τους παιδόφιλους (εκτός αν το θύμα μοιάζει με... 18χρονο) υποστήριξε...


 ο υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής του βρετανικού εθνικιστικού κόμματος UKIP Τζον Ρις Έβανς.
Ο Έβανς πρόσφατα είχε υποστηρίξει ότι ένας γκέι γάιδαρος είχε προσπαθήσει να βιάσει το άλογό του, με αποτέλεσμα να γίνει πρώτο θέμα στα κοινωνικά δίκτυα (video).
Συμμετέχοντας σε ντιμπέιτ του ραδιοφωνικού δικτύου LBC ο βρετανός πολιτικός ανέφερε ότι «θα ψήφιζα για τη θανατική ποινή των παιδοκτόνων και των παιδόφιλων». Έτσι όταν ρωτήθηκε στο πάνελ «θα εκτελούσατε όλους τους παιδόφιλους;» Απάντησε «ναι». Αμέσως μετά όμως, τα «μάσησε» λίγο, λέγοντας ότι «κάποιος μπορεί να μοιάζει για 18 χρόνων και να είναι 15,5 οπότε πρέπει να καθορίσουμε τις απαραίτητες παραμέτρους γι’ αυτό…»
«Κάποιος που είναι πριν την εφηβεία, θα είχα τη θανατική ποινή για κάποιον που είναι (σ.σ θύμα) προφανώς πριν την εφηβεία» πρόσθεσε το μέλος του UKIP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.