Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Η εκλογή Τραμπ απειλεί τους Ολυμπιακούς του 2024


Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο, θετικό...


 ή αρνητικό, στην υποψηφιότητα του Λος Άντζελες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Αυτό σκέφτονται, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, κάποια από τα μέλη της ΔΟΕ, που θα κληθούν το Σεπτέμβριο του 2017 στη Λίμα, να επιλέξουν ανάμεσα στο Λος Άντζελες, το Παρίσι ή τη Βουδαπέστη.
Όπως δήλωσε στο «AP» ο Καναδός Ντικ Πάουντ οι δηλώσεις Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ενάντια στους Μεξικάνους και τους μουσουλμάνους μπορεί να έχουν προσβάλλει ορισμένα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Ο Πάουντ ωστόσο δεν αποκλείει, ότι ένα ταξίδι του Τραμπ στο Περού, μπορεί να αποτελέσει αιτία για να αυξήσει το Λος Άντζελες τις πιθανότητες να κερδίσει.
Ο Νοτιοαφρικανικός Σαμ Ραμσάνι, δεν πιστεύει, σε ένα ντόμινο, παρά τις αγενείς φράσεις του Τραμπ, εναντίον της χώρας του: «Ήταν αγενής προς όλους, αλλά δεν νομίζω ότι η υποψηφιότητα, μπορεί με κάποιο τρόπο να επηρεαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.