Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Το αστρονομικό ποσό που θα κερδίζατε αν είχατε ποντάρει 5 λίρες σε Τραμπ, Λέστερ και Brexit


Γεμάτο εκπλήξεις είναι το 2016 και όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, αν κάποιος είχε την...


 έμπνευση να ποντάρει στοιχηματικά σε αυτές, σήμερα θα ήταν πάμπλουτος!
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, είχε ποντάρει 5 βρετανικές λίρες (κάτι παραπάνω από 7 ευρώ δηλαδή) τον Ιανουάριο, στην επιτυχία του Τραμπ, προσθέτοντας την "τρελή" κατάκτηση της Premier League από την Λέστερ και την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, σήμερα θα είχε στην τράπεζα 15 εκατομμύρια λίρες, σχεδόν 17 εκατ. ευρώ!
Τον Μάιο η Λέστερ ξαναέγραψε την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η μικρή τρομερή «Σταχτοπούτα» που μάγεψε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, υπό την καθοδήγηση του Κλαούντιο Ρανιέρι, έφτασε σε κάτι που ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν εννέα μήνες νωρίτερα. Μόνο αυτό; Όχι, γιατί η Βρετανία, στις 24 Ιουνίου, επέλεξε το Brexit, την έξοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα άλλο απροσδόκητο τράνταγμα, πριν από το πρόσφατο, με την είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο!
Και κάπως έτσι γίναμε μάρτυρες τριών εξωφρενικών εκπλήξεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.