Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Πατέρας ο Κανάκης - Κατά 24 έτη μικρότερη η γυναίκα που τον έκανε ευτυχισμένο


Μπορεί ο Αντώνης Κανάκης να κατάφερε να κρύψει μέχρι πρόσφατα τόσο τη σχέση του όσο και το γεγονός ότι πρόκειται να γίνει πατέρας...




ωστόσο από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η ευχάριστη είδηση, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η γυναίκα που θα κάνει τον Αντώνη Κανάκη πατέρα λέγεται Επιστήμη και είναι μόλις 23 χρόνων.

Η νεαρή κατάγεται από την Καβάλα και τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, εκεί όπου και γνώρισε τον Αντώνη Κανάκη.

Η καστανόξανθη Επιστήμη, σύμφωνα με το Star, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Οι δυο τους έχουν σχέση εδώ και δύο χρόνια περίπου, ενώ τον τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο συγκατοικούν στο σπίτι του Αντώνη Κανάκη στο Πανόραμα.

Η εν λόγω είδηση προκάλεσε την έκπληξη ακόμα και των Θεσσαλονικιών, αφού οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι σχεδόν μηδαμινές - ή πολύ επιλεκτικές και σε συγκεκριμένα μέρη, όπου δεν τους έχει συναντήσει ποτέ κανένα αδιάκριτο μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.