Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Τι συμβαίνει με το "Epsilon"; Κόβεται πριν καν αρχίσει νέα σειρά


Είναι σε γενικές γραμμές μια δύσκολη τηλεοπτική σειρά και έτσι οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη...Ενώ όλοι περιμέναμε το δυναμικό comeback του Χάρη Ρώμα στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Κακός Πεθερός», που φέρει την υπογραφή του, οι πληροφορίες θέλουν τον επιτυχημένο ηθοποιό και σεναριογράφο εκτός τηλεόρασης.

Η συνεργασία του με το Epsilon είχε χιλιοδιαφημιστεί από τον σταθμό, ενώ είχε προβληθεί και το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του Χάρη Ρώμα. Παρότι οι πληροφορίες, ήθελαν τον ίδιο να μην είναι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του καναλιού απέναντί του, όλοι πίστευαν πως η σειρά θα προβληθεί εντέλει κανονικά.

Ωστόσο, ο Χάρης ενημερώθηκε αρχικά πως η πρεμιέρα θα καθυστερούσε σε σχέση με όσα είχαν προγραμματίσει, ενώ τελικά ενημερώθηκε πως… η σειρά «κόβεται»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.