Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Λύστε τον γρίφο και κερδίστε 30.000 δολάρια από την NASA!


Η απάντηση ενός απλού γρίφου μπορεί να κάνει όποιον βρει την λύση πλουσιότερο κατά 30.000 δολάρια αφού το ποσό αυτό προσφέρει η ΝΑΣΑ ως αντάλλαγμα αν απαντηθεί ένα από τα βασικότερα αλλά πιο ανθρώπινα προβλήματα του διαστήματος...Το ερώτημα είναι απλό. Πώς ουρούν οι διαστημάνθρωποι.

Η λύση έως σήμερα είναι η... πάνα αλλά οι υπεύθυνοι τους διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ ψάχνουν για κάτι καλύτερο και μάλιστα πληρώνουν γι αυτό το κάτι παραπάνω.

Μπορεί οι διαστημάνθρωποι να χρησιμοποιούν ότι πιο σύγχρονο σε τεχνολογία υπάρχει όμως όταν πρόκειται για μία βασική ανάγκη όπως η ούρηση εκεί η τεχνολογία δεν μπορεί να βοηθήσει όσο μια απλή πάνα για μωρά.

Οι αστροναύτες κατά τα ταξίδια τους στο διάστημα πρέπει να φορούν πάνα όμως πρέπει να την αλλάζουν συχνά γιατί αλλιώς κινδυνεύουν με μολύνσεις.

Η νέα πρόκληση έχει το όνομα Space Poop Challenge και η ΝΑΣΑ ψάχνει ιδέες για να χρηματοδοτήσει. Οι συμμετοχές μπορούν να κατατίθενται έως τις 20 Δεκεμβρίου και να κάνουν κάποιο πλουσιότερο έως 30.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.