Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο


Ένας 77χρονος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης δολοφονίας την Τρίτη στην Πάτρα...



Χθες το απόγευμα μετέβη στο σπίτι 45χρονου υπηκόου Βουλγαρίας και διαπληκτίστηκε μαζί του, για άγνωστη έως τώρα αιτία.
Εκνευρισμένος ο ηλικιωμένος, πήγε σε διπλανό οίκημά του, πήρε ένα από τα κυνηγετικά όπλα του και επέστρεψε στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε το θύμα. Εκεί πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι τον 45χρονο, από απόσταση ενάμισι-δυο μέτρων, την ώρα που δύο ομοεθνείς του παρακολουθούσαν το έγκλημα χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν.
Βαριά τραυματισμένος ο 45χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν τον δράστη μέσα σε αστικό λεωφορείο με προορισμό το κέντρο της Πάτρας, τον συνέλαβαν και εκείνος ομολόγησε την πράξη του.
Σε έρευνες σε σπίτι του 77χρονου στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και 59 φυσίγγια.
Ένα από κίνητρα που εξετάζει ως πιθανά η Αστυνομία είναι ο 45χρονος να χρωστούσε ενοίκια στον 77χρονο, καθώς μαζί με άλλους ομοεθνείς του, όλοι τους εργάτες, διέμεναν σε ισόγειες κατοικίες του δράστη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.