Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Aστυνομικοί της Τροχαίας Κατερίνης έμαθαν σε μικρά παιδιά πως να κάνουν σωστά ποδήλατο


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μία ενημερωτική δράση πάνω σε ζητήματα σωστής...


 κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, που έγινε την Κυριακή στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.
Στη δράση αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και μέλη του συλλόγου «Ποδηλατική απόδραση Πιερίας» και της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.
Στόχος της δράσης ήταν η εκπαίδευση των παιδιών στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και στην ορθή αναγνώριση των σημάτων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και η ενημέρωση των ενηλίκων που παρακολούθησαν την εκδήλωση, πάνω σε θέματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν ποδήλατα σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την οδική ασφάλεια.
Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε φωτογραφική έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα και τις συνέπειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.