Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Apps που κοστίζουν... $1.000 !


Το κατάστημα εφαρμογών των Apple συσκευών μετρά περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια αιτήσεις χρηστών που θέλουν να κατεβάσουν διάφορες υπηρεσίες στα iPhone, τα iPad και τους Mac υπολογιστές τους...



Και μπορεί συνήθως οι τιμές των εφαρμογών να κυμαίνονται από 0,99 έως 4,99 δολάρια, όμως υπάρχουν και ορισμένες εφαρμογές που αγγίζουν τα 1.000 δολάρια! Φυσικά, τα περισσότερα από αυτά τα πανάκριβα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένες δουλειές και βιομηχανίες και για να βοηθήσουν διάφορους επαγγελματίες. Δείτε παρακάτω 10 από τις πιο ακριβές εφαρμογές για iOS, που αν τελικά σας φαίνονται χρήσιμες, μπορείτε να τις κατεβάσετε πληρώνοντας αδρά.

10. iDIA – Diagnostic Imaging Atlas, Small Animal - 399,99 δολάρια: Μια εφαρμογή που μπορεί να διαγνώσει προβλήματα υγείας που πιθανόν να έχει το κατοικίδιό σας.

9. The Alchemist SMS - 999,99 δολάρια: Η συγκεκριμένη εφαρμογή βοηθά στην παραγωγή χάλυβα και στην ανακύκλωση των παλιοσίδερων, υπολογίζοντας το απόθεμα ατσαλιού που έχει ο χρήστης και που μπορεί να το λιώσει, ενώ διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας και καταλόγους για την εισαγωγή και την εξαγωγή χάλυβα.

8. DDS GP Yes! - 499,99 δολάρια: Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε οδοντίατρο, μιας και περιέχει άπειρες πληροφορίες, επιδείξεις επεμβάσεων και ένα σωρό οδοντιατρικούς όρους.

7. QSFFStats - 999,99 δολάρια: Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, αυτή η εφαρμογή προσφέρει πληροφόρηση για όλα τα παιχνίδια που πραγματοποιούνται και ενημερώνει τον χρήστη με e-mail για όλα τα στατιστικά.

6. BarMax CA - 999,99 δολάρια: Περιέχει 50 ώρες ακουστικών διαλέξεων και τεράστιο υλικό από έρευνες. Μπορεί να προορίζεται για φοιτητές, όμως δεν είναι καθόλου φτηνό!

5. MobiGage NDI - 999,99 δολάρια: Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για όσους δουλεύουν με μετρήσεις, καθώς μπορεί να δημιουργήσει, να επεξεργαστεί και να αποθηκεύσει ολόκληρους όγκους δεδομένων, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με άλλες συσκευές μέτρησης.

4. Alpha-Trader - 999,99 δολάρια: Η εφαρμογή αυτή αφορά τις επιχειρήσεις και τις μετοχές τους στη αγορά, καθώς ενημερώνει συνεχώς τον χρήστη με αριθμούς και στοιχεία, σχετικά με το χρηματιστήριο.

3. Agro - 999,99 δολάρια: Ένα εργαλείο για τους γεωπόνους, στο οποίο μπορούν να αποθηκεύσουν τα στοιχεία των μελετών τους και να κάνουν διάφορα τεστ.

2. CyberTuner - 999,99 δολάρια: Πρόκειται ουσιαστικά για ένα επαγγελματικό πιάνο και αποτελεί την καλύτερη εφαρμογή του είδους, λόγω των επιλογών που προσφέρει.

1. VIP Black - 999,99 δολάρια: Αυτή η εφαρμογή απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς, καθώς αν θέλετε να την αποκτήσετε, πρέπει αρχικά να κάνετε αίτηση και να σας δεχτούν, αφού αποδείξετε πως έχετε εισοδήματα άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Στην περίπτωση που σας δεχτούν, θα έχετε πρόσβαση σε ένα σύνολο πολυτελών υπηρεσιών, όπως εστιατόρια, πανάκριβα ξενοδοχεία, προσωπικούς γυμναστές κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.