Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Εδώ καταλήγουν τα ναρκωτικά που κατάσχει η ΕΛ.ΑΣ [video]


Περισσότεροι από 6,7 τόνοι κάνναβης και 45.630 δενδρύλλια κατασχέθηκαν από την Αστυνομία μόνο το πρώτο 10μηνο του 2016...


 Που κατέληξαν; Στην πυρά όπως θα δείτε στο παρακάτω video.
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε επίσημα τα αποτελέσματα αναφέροντας ότι συνολικά συνελήφθησαν 11.220 άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ εξαρθρώθηκαν τέσσερα μεγάλα κυκλώματα με πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα.
«Είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε όσους εισάγουν, διακινούν και εμπορεύονται το θάνατο – είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε για τη νέα γενιά και τους πολίτες της χώρας μας», τονίζει σε δήλωση του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας
Το 10μηνο του 2016 (Ιανουάριος - Οκτώβριος) οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας χειρίστηκαν συνολικά 8.653 υποθέσεις ναρκωτικών σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 11.220 άτομα για αδικήματα που αφορούν τα ναρκωτικά.
Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από:
6,7 τόνοι κάνναβης,
45.630 δενδρύλλια κάνναβης
62.646 ναρκωτικά δισκία,
178,7 κιλά ηρωίνης και
101 κιλά κοκαΐνης,
Ειδικότερα τον μήνα Οκτώβριο, κατασχέθηκαν περίπου 3,2 τόνοι κάνναβης και περισσότερα από 40 κιλά ηρωίνης και 29 κιλά κοκαΐνης, ενώ συνελήφθησαν 30 μέλη εγκληματικών οργανώσεων.
Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία τον μήνα Οκτώβριο χειρίστηκε τρεις από τις πλέον σημαντικές υποθέσεις του 10μηνου και αποδήμησε πλήρως τέσσερα οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα εμπορίας και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης, ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.