Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Σχέδιο... Κριμαίας στα Κατεχόμενα της Κύπρου ετοιμάζει ο Ερντογαν


Την προσάρτηση των κατεχόμενων στην Τουρκία φέρεται να πρότεινε σύμβουλος του Ερντογάν...
σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής», τη στιγμή που οι προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού βρίσκονται σε κρίσιμη φάση.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Τούρκου προέδρου σε οικονομικά θέματα δήλωσε την Κυριακή στο φιλοκυβερνητικό δίκτυο A Haber ότι τυχόν επανένωση της Κύπρου και «παράδοσή» της στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα σημαίνει «δολοφονία της σύνθεσης Τουρκισμού-Ισλάμ σε αυτή την γεωγραφία».

«Σε περίπτωση που η ΤΒΔΚ δεν επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία της [με το υφιστάμενο καθεστώς] τότε θα μετατραπεί σε επαρχία της Τουρκίας και θα συνεχίσει με αυτό τον τρόπο την πορεία της», είπε.

Ο κ. Μπουλούτ φέρεται να υπαινίχθηκε σύνδεση των δύο βρετανικών βάσεων που βρίσκονται στη Μεγαλόνησο με το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, κάνοντας λόγο ακόμα και για συζήτηση στον ασύρματο «σχετικά με την ενδεχόμενο εισβολής στην Τουρκία».

«[Υπό αυτές τις συνθήκες] θα δώσω την Κύπρο στην Ε.Ε. και στην συνέχεια θα παρακαλώ για θεώρηση του Σένγκεν; Πρόκειται για μια δολοφονία!», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.