Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Τελικά ο Κοντονής έκανε ή όχι λαϊκό δικαστήριο για τον Κλίντον; [ΦΩΤΟ]


Δεν είναι από την εικονική δίκη («λαϊκό δικαστήριο») του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ Κλίντον στο Σύνταγμα το 1999 η φωτογραφία με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο που αναρτάται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, αλλά η είναι από...


 το Δημαρχείο Πύργου Ηλείας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου στα οποία φέρεται να συμμετέχει στο «λαϊκό δικαστήριο» που δίκασε εικονικά τον πρώην πλανητάρχη το 1999, επισημαίνει σε δήλωσή του ότι τα δημοσιεύματα-αναρτήσεις αυτές είναι ψευδείς και ουδέποτε συμμετείχε σε παρόμοια εκδήλωση.

Ειδικότερα, ο κ. Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε αρκετές ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες εμφανίζομαι ως συμμετέχων σε “δικαστήριο”, το οποίο δικάζει είτε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Κλίντον, είτε τον ιμπεριαλισμό και μάλιστα σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος το 1999. Παρατίθεται δε φωτογραφία μου στην οποία εμφανίζομαι με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο.

Τα ανωτέρω είναι τελείως ψευδή και ανακριβή διότι ουδέποτε συμμετείχα σε παρόμοιες εκδηλώσεις, το περιεχόμενο των οποίων αφήνω ασχολίαστο, η δε φωτογραφία έχει ληφθεί το 2000 στο Δημαρχείο Πύργου Ηλείας σε συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχα. Ελπίζω η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση να σταματήσει εδώ».

klinton kazakos syntagma lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.