Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Άδωνις σε Γεροβασίλη για το ακίνητο του ΣΥΡΙΖΑ: Είστε λίγο απατεώνες


Αντιπαράθεση μεταξύ της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη...για τις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί 16 χρόνια δεν δηλώνει στην εφορία το ακίνητο της Κουμουνδούρου και έτσι δεν καταβάλλει φόρο ακίνητης περιουσίας, σημειώθηκε κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου για την κινητικότητα στο Δημόσιο.

Ο κ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Λάππα, θύμισε ότι, όταν ήταν υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ, τον είχε κατηγορήσει επειδή πρότεινε την ένταξη του κόμματος στο «νόμο Κατσέλη» για τη μερική παραγραφή του χρέους του και ρύθμιση του εναπομείναντος ποσού. «Με κατηγορήσατε από άγνοια, διότι τότε δεν γνωρίζατε ότι το κόμμα σας ήταν αυτό που διέγραψε 230 εκατ. ευρώ από το χρέος του και έβαλε ως εγγύηση ακίνητο το οποίο δεν είχε δηλώσει στην εφορία», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος πρόσθεσε: «Τελικά εσείς δεν ήσασταν του κινήματος ?δεν πληρώνω?, αλλά του κινήματος ?δεν δηλώνω?. Όσα κατηγορείται τους αντιπάλους σας τα έχετε κάνει και εσείς. Αυτό σημαίνει ότι είστε και λίγο απατεώνες».

«Το ίδιο, ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε ποτέ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση που περνά ο τόπος. Μας επικρίνετε λες και ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει την ευθύνη. Πασχίζουμε να βγάλουμε τη χώρα από την κατάσταση που τη έφεραν τα δύο κόμματα τα τελευταία 40 χρόνια», απάντησε η κ. Γεροβασίλη και συμπλήρωσε: «Απατεώνας είναι αυτός που συνειδητά πήρε δάνεια που δεν μπορεί να τα εξοφλήσει, ούτε καν να τα ρυθμίσει».

Το επίμαχο απόσπασμα είναι στο 5.00:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.