Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αφήνει τις επιχειρήσεις για να κυβερνήσει τις ΗΠΑ ο Τραμπ


Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποχωρήσει εντελώς από τις επιχειρήσεις του για να...


 επικεντρωθεί στη διακυβέρνηση της χώρας και πρόσθεσε ότι θα παρουσιάσει το σχέδιό του στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 15 Δεκεμβρίου στην οποία θα είναι παρούσα και η οικογένειά του.

Όπως ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τραμπ δεν είναι υποχρεωμένος να κόψει τους δεσμούς του με τις επιχειρήσεις του, όμως ο ίδιος αισθάνεται ότι είναι «σημαντικό ως πρόεδρος να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων».

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ επεσήμανε ότι συντάσσεται το νομικό κείμενο με το οποίο θα παραχωρεί τη διοίκηση των επιχειρήσεών του. «Η Προεδρία είναι μακράν πιο σημαντική δουλειά» αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.