Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Το κακόγουστο αστείο Τσίπρα στον τυφλό Κουρουμπλή με... τον Σόιμπλε


Τον Παναγιώτη Κουρουμπλή επέλεξε για ένα από τα γνωστά αστειάκια του ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά τον ανασχηματισμό. Το χιούμορ του όμως περιείχε ένα όνομα taboo (Βόλφγκανγκ Σόιμπλε) και κάθε άλλο παρά ως τέτοιο εξελήφθη από το νέο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής...Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες: «Μέχρι πρότινος δηλαδή προ ανασχηματισμού) ο κ. Κουρουμπλής ως πρώτος τη τάξει υπουργός καθόταν δίπλα στον Πρωθυπουργό. Τώρα κάθισε (ως τελευταίος τη τάξει, σύμφωνα με το υπουργικό πρωτόκολλο) ακριβώς απέναντί του.

Ο κ. Τσίπρας θέλησε να τον... πειράξει. Στις Συνόδους Κορυφής είπε ότι τον βάζουν να καθίσει απέναντι από τον... Σόιμπλε, ο οποίος τον κοιτάζει συνεχώς. Ο κ. Κουρουμπλής δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με το πρωθυπουργικό αστειάκι και δεν του άρεσε καθόλου που ακούστηκε σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το όνομα Σόιμπλε.

Αντί άλλης απαντήσεως προτίμησε να υποβάλει προτάσεις στον Πρωθυπουργό και στους συναδέλφους του υπουργούς. Ζήτησε λοιπόν να πέσει η ρητορική για τη διαπλοκή και τη διαφθορά γιατί δεν πιάνουν στον κόσμο και ζήτησε να γίνονται συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου: α) θεματικές και β) σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Δεν γνωρίζω ποια ήταν η τύχη των προτάσεων Κουρουμπλή, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι κάτι τέτοιο έκανε και ο Γ. Παπανδρέου στον καιρό της πρωθυπουργίας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.