Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Ο Αρτέμης Αρτεμίου ξεσκεπάζει τον Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα


Για το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Βενεζουέλα μίλησε ο Κύπριος δικηγόρος ειδικός σε θέματα offshore εταιρειών Αρτέμης Αρτεμίου, διαψεύδοντας ουσιαστικά...


 τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.
Μιλώντας στον ''Ελεύθερο Τύπο'' ο κ. Αρτεμίου ξεκαθάρισε πως το ταξίδι στη Βενεζουέλα δεν έγινε για αγορά προϊόντων, αλλά για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ελληνικές και κυπριακές εταιρείες να πουλήσουν στη Βενεζουέλα τρόφιμα και προϊόντα μακράς διάρκειας, όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Πήγαμε για να πουλήσουμε προϊόντα, όχι για να αγοράσουμε. Προς Θεού, η Βενεζουέλα δεν έχει προϊόντα. Ηταν άλλη η δουλειά του καθενός μας. Για άλλον σκοπό πήγε ο Νίκος Παππάς και για άλλο εγώ. Εμείς πήγαμε για να πουλήσουμε προϊόντα και υπηρεσίες», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα..
Σε ερώτηση για το «τι προϊόντα θα πουλούσατε στη Βενεζουέλα», ο κ. Αρτεμίου απάντησε: «Για παράδειγμα η Βενεζουέλα ήθελε φασόλια τέτοιας ποιότητας που δεν μπορεί να καλύψει η ελληνική αγορά, αλλά μπορούσαν ελληνικές εταιρείες να συνεργαστούν με εταιρείες από τρίτες χώρες. Θα προμήθευαν και αντζούγιες, λάδι, ελιές, προϊόντα μακράς διαρκείας. Ωστόσο στους οικονομικούς όρους τα τσουγκρίσαμε».
Ο κ. Αρτεμίου αναφέρθηκε και στον Έλληνα υπουργό Επικρατείας λέγοντας τα εξής: «Ο κ. Παππάς έκανε τις δουλειές του και εγώ τις δικές μου. Συναντιόμασταν μόνο όταν υπήρχαν εθιμοτυπικού χαρακτήρα συναντήσεις. Σε κάτι μουσεία και σε κάτι κοκτέιλ πήγαμε όλοι μαζί. Στις αμιγώς πολιτικές συναντήσεις πήγαινε μόνος του ο κ. Παππάς».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αρτεμίου διέψευσε για μία ακόμα φορά τον Νίκο Παππά καθώς επιβεβαίωσε ότι συνοδευόταν μόνο από ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι από αντιπροσωπεία του κόμματος, όπως είχε δηλώσει ο υπουργός Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.