Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Δουλεύεις στην Ελλάδα; Τόσα θα σε πλήρωναν αν έκανες την ίδια δουλειά σε άλλη χώρα


Πόσα κερδίζουν οι νοσοκόμες στη Αγγλία; Πόσα οι μηχανικοί στην Ισπανία και πόσα οι σερβιτόροι στην Αμερική; Το Linkedin έφτιαξε το εργαλείο που θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας βάλει σε... σκέψεις...
Το LinkedIn, το μεγαλύτερο site επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, μόλις έφτιαξε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα βοηθήσει όχι μόνο όλους όσους θέλουν να αναζητήσουν τη τύχη τους στο εξωτερικό αλλά και εκείνους που μένουν στην Ελλάδα να δουν πόσο αμείβονται οι «συνάδελφοί» τους στο εξωτερικό.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλητρολογήσετε την δουλειά την οποία κάνετε ή θέλετε να κάνετε, καθώς και την πόλη που ιδανικά θα θέλατε να ζήσετε.
Μάλιστα, το αποτέλεσμα που θα δείτε να αναγράφεται στην οθόνη του υπολογιστή σας βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα.
Ένα χρήσιμο εργαλείο ακόμα και για να τσεκάρετε αν είστε καλοπληρωμένοι ή κακοπληρωμένοι για την δουλειά την οποία κάνετε.

Δείτε τη σχετική εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.