Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τι λένε οι γιατροί για τον Θάνο Πλεύρη - Δεν διέφυγε τον κίνδυνο


Κάθε ώρα που περνάει χωρίς η κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται, ο πρώην βουλευτής Θάνος Πλεύρης κερδίζει και μια μάχη στην αγωνιώδη προσπάθεια που κάνει στην εντατική...



Ο 39χρονος δικηγόρος βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ήδη από την περασμένη Κυριακή καθώς διαπιστώθηκε σήψη.

Οι γιατροί χορηγούν ισχυρότατη αγωγή και εκτιμούν ότι ο δυνατός του οργανισμός θα τον βοηθήσει να κερδίσει τη μάχη.

Το πλέον σημαντικό είναι ότι η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο οργανισμός του έχει ξεκινήσει την άμυνα απέναντι στη σήψη που μπορεί να σκοτώσει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Πλέον οι θεράποντες ιατροί του Θάνου Πλεύρη στέκονται στο γεγονός ότι η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, τονίζοντας όμως παράλληλα ότι παραμένει κρίσιμη και πως ο αγώνας που πρέπει να δώσει συνεχίζεται.

Τονίζουν ωστόσο παράλληλα ότι η διαφαινόμενη αντίδραση του οργανισμού του δείχνει ότι υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να βγει νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.