Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Τρεις λόγοι που τα... πρωινά ερωτικά παιχνίδια κάνουν καλό


Υπάρχει ένας τρόπος που μπορεί να απογειώσει την ενέργειά σας και την διάθεσή σας μέσα στη μέρα και αυτή η αίσθηση να διαρκέσει ως το βράδυ...


Το πρωινό σεξ είναι αγαπημένη συνήθεια πολλών ζευγαριών και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν για να το επιλέγουν για να ξεκινήσουν την ημέρα τους.
Δεν θέλει πολλή σκέψη, ούτε πρόγραμμα, αλλά να βρείτε την κατάλληλη στιγμή και όλα να συμβούν από μόνα τους. Τρεις λόγοι ίσως σας πείσουν να το δοκιμάσετε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη):
1) Μειώνονται οι πιθανότητες να πάθετε καρδιακή προσβολή: Έρευνες δείχνουν ότι το πρωινό σεξ, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων.
2) Σας κάνει πιο όμορφους: Μαλλιά, επιδερμίδα, νύχια αναζωογονούνται. Το πρωινό σεξ σας κάνει πιο ισχυρούς και πιο όμορφους, αυξάνοντας τα επίπεδα του IgA, ενός αντισώματος που προστατεύει από τη μόλυνση.
3) Σας προστατεύει από το κρυολόγημα και τη γρίπη – Βελτιώνει τη διάθεσή σας: Λόγω των χημικών ουσιών, που απελευθερώνονται, θωρακίζεται ο οργανισμός και η ορμόνη της οκυτοκίνης δίνει χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.