Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Από πορνοστάρ, βουδίστρια και σύζυγος κροίσου! [ΦΩΤΟ]


Η 31χρονη Ταϊλανδή, που έγινε γνωστή μέσα από τις πορνό ταινίες με το ψευδώνυμο "Νογκ Νατ", όλα αυτά τα χρόνια σκεφτόταν πως...


 με αυτή την δουλειά δεν θα βρει ένα καλό παλικάρι για να κάνει οικογένεια. Έτσι, σκέφτηκε να εγκαταλείψει την δουλειά της και να στραφεί στον βουδισμό για να βρει τον εαυτό της, αλλά και κάποιον για να κάνει οικογένεια. Κι έτσι έγινε.
Η Κενζάριν Τσάιτσαλερμπολ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 70χρονου Χάρολντ Τζένινγκς Νέσλαντ Τζούνιορ, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας. Η 31χρονη πλέον προσεύχεται καθημερινά στον βούδα και φροντίζει τον σύζυγό της. Κι εκείνος όμως φροντίζει να την χρηματοδοτεί με το 50% των μηνιαίων εσόδων του, ενώ της δίνει και έξτρα χρήματα για τα έκτακτα θέματα που προκύπτουν. Τέλος, εκείνη μπορεί ν’ απαρνήθηκε το παρελθόν της, αλλά ενίοτε φροντίζει μέσα από το Instagram να θυμίζει στο κοινό της σέξι πτυχές του εαυτού της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.