Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Οργή εναντίον Κυριάκου για τον Θεοδωρικάκο στην ΝΔ


Από την ΚΝΕ, δεξί χέρι του Λαλιώτη και τώρα υπεύθυνος επικοινωνίας στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου...



Πνέουν τα μένεα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πολλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και βουλευτές, με την επιλογή προσώπων που πλαισιώνουν την ηγεσία του κόμματος. Κι αν το γραφείο Τύπου του κόμματος είχε βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο εσωκομματικής διαμάχης, πλέον, με την επιλογή του Τάκη Θεοδωρικάκου ως Διευθυντή Σραηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας το κόμμα μοιάζει με καζάνι έτοιμο να εκραγεί!

Ποιος είναι, όμως, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, που ανέβασε στα κάγκελα πολλά στελέχη του κόμματος;

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος γεννήθηκε το 1964 στον Πειραιά. Από τα νεανικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε έντονα στα πολιτικά κινήματα της νεολαίας μέσα από την ΚΝΕ, της οποίας υπήρξε Γραμματέας την περίοδο 1990- 1991.

Τη 10ετία του ’90 συνέχισε την πολιτική και κοινωνική του δραστηριότητα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης ως εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Πειραιά. Απόφοιτος της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής, σπούδασε Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάστηκε σε θέματα πολιτικής επικοινωνίας με τον Κώστα Λαλιώτη για την προβολή των περιφερειακών προγραμμάτων του ΥΠΕΧΩΔΕ (1997-1999) και στο ΠΑΣΟΚ (2001-2003).

Από το 2004 είναι πρόεδρος της εταιρείας ερευνών και δημοσκοπήσεων GPO. Με αυτή την ιδιότητα έχει την επιστημονική εποπτεία της διεξαγωγής, ανάλυσης και παρουσίασης των κεντρικών πολιτικών ερευνών της GPO στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.