Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Τώρα ο εξάδελφος Τσίπρας αισθάνεται υπερήφανος που κάνουν όσα... έβριζαν τον Σαμαρά!


Ό εξάδελφος Τσίπρα στο EU- Arab Summit: "Είμαι υπερήφανος για την επένδυση των 14 αεροδρομίων, το Ελληνικό και την Cosco"...



Την υπερηφάνεια του για μια σειρά επενδύσεων που η κυβέρνηση ΝΔ - -ΠΑΣΟΚ είχαν προωθήσει και ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστρατεύτηκε με σκληρό μάλιστα τρόπο όμως τελικά υπέγραψε, εξέφρασε από το βήμα του EU- Arab Summit ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιώργος Τσίπρας.

Θέλοντας να δώσει μια νότα επενδυτικού οργασμού, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως είναι υπερήφανος για το γεγονός πως υλοποιήθηκαν αυτές οι αποκρατικοποιήσεις του λιμανιού του Πειραιά προς την Cosco και της Fraport με τα 14 αεροδρόμια καθώς και η επένδυση στο Ελληνικό, αποσκοπώντας να δείξει στον αραβικό επιχειρηματικό κόσμο πως η Ελλάδα είναι μια χώρα ανοικτή σε συνεργασίες.

Παράλληλα, ο εξάδελφος του πρωθυπουργού άδειασε όσους εσωκομματικά αντιδρούν ακόμα ως προς την αναγκαιότητα αυτών των επενδυτικών προσπαθειών.

Ενδιαφέρον πάντως είχε το γεγονός πως από κάτω την ώρα που ο γενικός γραμματέας πραγματοποιούσε την ομιλία αυτή με την οποία και ουσιαστικά παραδεχόταν τη στροφή ως προς αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτευτικά έλεγε, καθόταν ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος είχε δεχθεί σφοδρή κριτική από το κυβερνών σήμερα κόμμα όταν προώθησε όλες αυτές τις επενδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.