Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Άλλη μία Κυριακή με συνέντευξη Λαζαρίδη


Με καζάνι που βράζει μοιάζει το εσωκομματικό της Νέας Δημοκρατίας, αφού πολλά είνα τα στελέχη που εξοργίζονται βλέποντας για ακόμη μία Κυριακή τον διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ να δίνει συνεντεύξεις, λες κι είναι το πρώτο βιολί του κόμματος, μετά τον Πρόεδρο. Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά και τι λέει...
αφού ο κος Μακάριος Λαζαρίδης επί της ουσίας δεν λέει τίποτα, μα απολύτως τίποτα. 5 συγκεκριμένα "σλόγκα", σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που τον τρόπο αναπαραγωγής της κασέτας του θα ζήλευε ακόμη και το γραφείο προπαγάνδας του ΚΚΕ!

«Απέναντι στον καιροσκοπικό λαϊκισμό, αντιτάσσουμε τον πατριωτισμό της αλήθειας. Προτείνουμε στους πολίτες μια συμφωνία αλήθειας, συνέπειας, υπευθυνότητας, αποτελεσματικότητας και,τελικά, πραγματικής ελπίδας»,αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Η Βραδυνή», ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, επαναλαμβάνει το αίτημα του κόμματος για εκλογές, σημειώνοντας πως «επιμένουμε αταλάντευτα ότι η χώρα χρειάζεται εκλογές το ταχύτερο δυνατό, γιατί το κόστος από την παραμονή της σημερινής κυβέρνησης είναι αβάσταχτο».

Όπως λέει, ο προϋπολογισμός για το 2017 φέρνει σχεδόν 3 δισ. ευρώ επιπλέον φόρους και ότι ο κόσμος, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, δεν αντέχουν άλλο, ενώ τονίζει πως οι εκλογές το συντομότερο δυνατό θα είναι λυτρωτικές και για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. «Η παραμονή του στην εξουσία οδηγεί τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ στη συντριβή. Και δυστυχώς τη χώρα στα βράχια», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαζαρίδης αναφέρεται και στο προσκλητήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως ακόμα και με αυτοδυναμία στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει ευρύτερες συνεργασίες για μια ισχυρή, αποτελεσματική και μακράς πνοής κυβέρνηση. «Ως πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασίες, με μία και μόνη προϋπόθεση:

Τη συμφωνία στον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση, που περιλαμβάνει δραστικές μεταρρυθμίσεις, αποκρατικοποιήσεις, μειώσεις φορολογικών συντελεστών και δαπανών. Έτσι ώστε να πετύχουμε ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 4% ετησίως και ταυτόχρονα τη δημιουργία 120.000 νέων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας το έτος», σημειώνει επίσης ο κ. Λαζαρίδης.

Τέλος, αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων και το ενδεχόμενο να υπάρξει 4ο Μνημόνιο αναφέρει: «Με αυτήν την Κυβέρνηση ποτέ, τίποτε δεν είναι βέβαιο. Φαίνεται, πάντως, ότι ξεκίνησαν πάλι το γνωστό επικοινωνιακό παιχνίδι τους. Μεταφράζουν τα κείμενα που τους έδωσαν, χρονοτριβούν και παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς. Μόνο που πλέον οι πολίτες τους πήραν χαμπάρι. Η κοινωνία γνωρίζει ότι ο κ. Τσίπρας και την κορόϊδεψε και την κατέστρεψε…

Δεν φαίνεται καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι στελέχη της Κυβέρνησης, απρόκλητα άρχισαν να μιλούν για 4ο μνημόνιο. Άλλωστε, πρώτος ο κ. Σκουρλέτης το έβαλε στη δημόσια σφαίρα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι θα ξέρει για τα σχέδιά τους ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού».

Μήπως κε Λαζαρίδη γνωρίζετε τι είναι ο οδικός χάρτης και τι μπορεί να περιλαμβάνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.