Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Αναρχικοί για επίσκεψη Ομπάμα: Ας τον υποδεχθούμε όπως του αξίζει [ΦΩΤΟ]


Μια υποδοχή... πολλά υποσχόμενη προαναγγέλουν συνελεύσεις αναρχικών και αντιεξουσιαστών, στο κάλεσμά τους για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επίσκεψη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα...Η μαύρη αφίσα με τον πάνθηρα που υπογράφεται από την γνωστότερη των αναρχικών συλλογικοτήτων “Ρουβίκωνας”, την αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας, την “Κόκκινη Γραμμή – Ομάδα για την εργατική αντεπίθεση” και τη “Συνέλευση Αναρχικών-Κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ” περιέχει ένα ακόμα σύνθημα που λέει “Νίκη στα όπλα των Λαών, πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών”.
Η αφίσα καλεί σε συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει κατ' επανάληψη θέατρο συγκρούσεων μεταξύ ομάδων αγνώστων και της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.