Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Βόλος: Εντοπίστηκαν οι απατεώνες που πουλούσαν αυτοκίνητα "φαντάσματα" στο ίντερνετ


Άμεσα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η διαδικτυακή απάτη σε βάρος ενός...


 47χρονου από το Βόλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε σε ηλεκτρονική αγγελία για την πώληση ενός αυτοκινήτου, πλήρωσε για την αγορά του, αλλά δεν το… είδε.
Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν, σύμφωνα με το protothema.gr, μια 42χρονη από το Άργος η οποία συνελήφθη και ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου που της άσκησε δίωξη για απάτη μέσω διαδικτύου. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και έναν 30χρονο συνεργό της, μαζί με τον οποίο είχε αναρτήσει την παραπλανητική αγγελία.
Το θύμα είχε συμφωνήσει για την αγορά του αυτοκινήτου και κατέθεσε σε τραπεζικό κατάστημα του Βόλου 500 ευρώ στις 7 Νοεμβρίου και άλλα 260 ευρώ την επομένη. Όμως, οι δράστες δεν του έστειλαν το όχημα και υπέβαλε μήνυση σε βάρος τους, με την έρευνα των αστυνομικών να οδηγεί στα ίχνη της 42χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.