Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Νομίζατε τελείωσε; Έρχεται η συνέχεια του "Lord of the Rings"


Μετά το τέλος της τριλογίας του Hobbit, που φαινομενικά έκλεισε τον κύκλο του Lord of the Rings, όλοι οι φανατικοί του Τόλκιν...


 ανυπομονούσαν να μάθουν ποιο θα είναι το επόμενο έργο του.
Παρά τις πολλές φήμες αυτό που τελικά θα συμβεί είναι μια ταινία για τον ίδιο τον εικονικό δημιουργό πίσω από όλες αυτές τις ταινίες, τον Τζον Ρόναλντ Ρέουελ Τόλκιν. Και το όνομα αυτής... Middle Earth.
Η ταινία θα «βλέπει» την ζωή του Τόλκιν και τα όσα τον ενέπνευσαν να γράψει τα εντυπωσιακά του έργα.
Ο σκηνοθέτης που υπέγραψε ονομάζεται Τζέιμς Στρονγκ, γνωστός για την δουλειά του στο Broadchurch, το Doctor Who και το Downton Abbey.
Σύμφωνα με το Deadline «η ιστορία ακολουθεί την ζωή του νεαρού Τόλκιν και τον έρωτά του με την Έντιθ Μπρατ, την οποία αργότερα παντρεύτηκε. Το ζευγάρι ζούσε στην Οξφόρδη, περιτριγυρισμένο από φίλους, αλλά όταν ξέσπασε ο πόλεμος του 1914 ο Τόλκιν μπήκε σε μια τετραετή μάχη, μια εμπειρία που ενέπνευσε τις ιστορίες του».
Η βιογραφία του Τόλκιν θα γίνει υπό την παραγωγή του New Line Cinema και των Bob Shaye και Michael Lynne.
Οι δυο τους είχαν πάρει το ρίσκο να εγκρίνουν την τριλογία του Άρχοντα και ευτυχώς η απόφασή τους απέδωσε κάτι παραπάνω από καρπούς. Οι ταινίες συγκέντρωσαν το εντυπωσιακό ποσό των 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αγαπήθηκαν από εκατομμύρια θεατών ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.