Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Νέα τρέλα: Φωτογραφίζονται ολόγυμνοι με μοναδικό «αξεσουάρ» ένα...δάκτυλο


Οι διαδικτυακές δοκιμασίες (challenges) σίγουρα δεν είναι καινούργια μόδα. Δεκάδες από αυτές τις προκλήσεις που τόσο αγαπούν...


 οι χρήστες των social media έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους, μόνο και μόνο για να εξαφανιστούν μερικές εβδομάδες αργότερα για να δώσουν τη θέση τους σε μια νέα «τρέλα».
Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι φυσικά το Mannequin Challenge, το οποίο έχει παρασύρει ακόμα και δεκάδες σελέμπριτις, κάνοντάς τους να ποστάρουν ο ένας μετά τον άλλον βιντεάκια στα οποία ποζάρουν ακούνητοι σαν αγάλματα.
Όσο όμως παράξενη κι αν φαίνεται αυτή η διαδικτυακή δοκιμασία, σίγουρα δεν... «πιάνει μία» μπροστά στο One Finger Selfie Challenge, το οποίο απαιτεί πολύ περισσότερα από λίγα λεπτά απόλυτης ακινησίας.



Για να φέρουν εις πέρας αυτήν την καινούργια «πρόκληση», άνδρες και γυναίκες καλούνται να πετάξουν όλα τους τα ρούχα, να μείνουν όπως τους γέννησε η μαμά τους και στη συνέχεια να φωτογραφηθούν μπροστά σε έναν καθρέφτη, καλύπτοντας τα απόκρυφα σημεία του σώματός τους (και εδώ είναι το δύσκολο κομμάτι) χρησιμοποιώντας μόνο ένα δάχτυλο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η νέα τρέλα που έχει κάνει πάταγο στην Ασία «ξεκίνησε» από ένα καρτούν της Γιαπωνέζας σχεδιάστριας anime Sky-freedom. Στο επίμαχο σχέδιο, βλέπουμε έναν θηλυκό χαρακτήρα να τραβάει μια γυμνή selfie μπροστά στον καθρέφτη, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό της για να κρύψει ταυτόχρονα το στήθος και το αιδοίο της. Αυτό το κόλπο πιάνει επειδή το δάχτυλο στην φωτογραφία κρύβει τα γεννητικά όργανα, ενώ η αντανάκλασή του είναι τοποθετημένη πάνω στο στήθος.
Η YouTuber Aimee Davison, εμπνευσμένη από το σχέδιο της Sky-freedom και θέλοντας να διαπιστώσει εάν το κόλπο είναι πράγματι εφικτό, κατέγραψε τις προσπάθειές της να αναπαραστήσει τις κινήσεις του χαρακτήρα anime, οι οποίες όπως θα δείτε στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.