Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αλμυρός: Ο καυγάς μεταξύ μαθητών κατέληξε σε bullying


Απρόοπτη τροπή πήρε η εκδρομή των μαθητών ενός Γυμνασίου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, εξ αιτίας του...


 περιστατικού bullying σε βάρος ενός από αυτούς που δυο συμμαθητές του με τους οποίους διαπληκτίστηκε. Μάλιστα, κατέληξε στην αποβολή των δραστών.
Οι τρεις μαθητές, σύμφωνα με το protothema.gr τσακώθηκαν για ένα προσωπικό θέμα του ενός από αυτούς, αλλά ο καυγάς εξελίχθηκε στον βασανισμό του ενός από τους άλλους δυο! Ο ένας άρχισε να σέρνει από τα πόδια το θύμα, ενώ ο φίλος του βιντεοσκοπούσε τη σκηνή με το κινητό του! Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου, που επέβαλε τριήμερη αποβολή στους δυο δράστες.
Η υπόθεση έφτασε και ως τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ενώ διατάχθηκε έρευνα για να εξακριβωθεί αν το επίμαχο οπτικό υλικό διαγράφηκε από το κινητό του μαθητή που το κατέγραψε ή αν δημοσιοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που δεν φαίνεται να συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.