Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Οι 20 πιο σέξι milf… Ελληνίδες μανάδες [ΦΩΤΟ]

Σίγουρα είναι περισσότερες, αλλά έπρεπε να καταλήξουμε σε είκοσι. Τις πιο καυτές μανάδες της ελληνικής showbiz αυτή τη στιγμή και αν έχετε ενστάσεις να το συζητήσουμε. Σκοπός μας...


 ήταν να υπάρχουν διαφορετικά είδη μαμάδων που παρά την μητρότητα κατάφεραν να παραμείνουν γυναίκες. Όμορφες και σέξι. Ποθητές. Μανούλα μου! Αν, ναι. Και τι σου κάνω μάνα μου!


#20. ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
Η Σίσσυ σίγουρα είναι πιο σέξι από το νούμερο είκοσι. Απλά είναι πολύ φρέσκο αυτό που έχει κάνει, να ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram στην οποία ένα από τα κοριτσάκια που ποζάρουν με τα καινούργια ρούχα της συλλογής της ήταν πολύ πιο σεξουαλικό από ότι επέτρεπε η ηλικία του. Ζήτησε συγνώμη , βέβαια, οπότε σιγά σιγά θα το ξεχάσουμε. Κι εκείνη δεν θα το ξανακάνει. Κρίμα να αφήναμε τέτοιο κορμί εκτός λίστας.




#19. ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ
Η Νόνη τάραξε τα νερά της πολιτικής επικαιρότητας πριν από τις εκλογές με την υποψηφιότητά της και μας θύμισε την καλή εποχή του ελληνικού μόντελινγκ. Η ίδια φυσικά παραμένει κουκλάρα και σωματάρα, επιτυχημένη μάνα, σύζυγος και επιχειρηματίας με μεγάλη ευαισθησία στα κοινά. Δυο μέτρα γυναίκα, αν και όχι μοντέλο πια, ναι, μας αρέσει και μακάρι και δήμαρχος Νόνη μου. Αθήνας, Σπετσών, όπου θέλεις.




#18. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ
Η Αγγελική έκανε την δεύτερη εγκυμοσύνη της τόσο σέξι που πολλές τραγουδίστριες και μη θέλησαν μετά να μείνουν κι αυτές έγκυος, ώστε να δείχνουν σαν κι εκείνη. Άσε που με τον νεότατο πατέρα του παιδιού της, Σάββα, θα πρέπει να κυκλοφορεί με φυλαχτό, να μην την “φάει” το κακό το μάτι. Μόνο ένα πράγμα Κική μου, αυτό το σκουλαρίκι στο φρύδι, φτάνει πια.




#17. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ
Η Κατερίνα είναι η πιο γλυκιά μανούλα. Υπερευαίσθητη, καλόψυχη, ευγενική, αλλά καλογυμνασμένη. Να τα λέμε κι αυτά. Όταν επέστρεψε στην τηλεόραση και έβγαλε ποδάρα, πέσανε σαγόνια… Φοβερό come back. Είναι η μαμά, λίγο σέξι, περισσότερο funny girl και είναι τυχερός ο Κρατερός που την έχει στο πλευρό του.




#16. ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ
Η Νίνα είναι γυναίκα υπερπαραγωγή. Πονοκέφαλος. Όλα υπερβολικά. Πολλά. Μεγάλα. Υπερμεγέθη. Χείλη, Μαλλιά. Μακιγιάζ. Στήθος. Πώς να περάσει μια τέτοια γυναίκα απαρατήρητη, μου λες; Είναι από εκείνες που θα περάσουν κι όλοι θα γυρίσουν να την κοιτάξουν. Οι γυναίκες θα πουν “μα τι την ήθελε την τόσο μεγάλη ψεύτικη βλεφαρίδα;”, αλλά όλοι οι άντρες δύσκολα θα βγάλουν τα ματάκια τους από το λεπτό πόδι και το μίνι που φτάνει πολύ ψηλά από την μέση του τετρακέφαλου.




#15. ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ
Η Εύη είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης. Μαλλιά ξανθά, ακόμα κοντά, κάτι που δεν συνηθίζεται στην ελληνική τηλεόραση της τρέσας και των εξτένσιονς. Μόλις χώρισε και κυκλοφόρησε πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν, μα γιατί δεν λέει αυτό το κορίτσι τις ειδήσεις όρθια; Τέτοια κορμάρα είναι κρίμα.




#14. ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ
Η Νίκη είναι η fashion sexy mama του αφιερώματος τούτου. Είναι πολύ αδύνατη και την μισούμε όλες εμείς, είναι πολύ σικ, απλή και τόσο μα τόσο μοδάτη. Τώρα μάλιστα που βγάζει και τα δικά της ρούχα, ποια την πιάνει. Μας αρέσει πολύ διότι παραμένει μια κλασική αξία στην τηλεόραση, και πλέον και στη μόδα, διατηρώντας μια απίστευτη φρεσκάδα. Πτου πτου.




#13. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
Η Δέσποινα πρέπει να είναι πολύ ρομαντικός άνθρωπος. Και πολύ ροκ, βέβαια. Με το που βγήκε στην τηλεόραση με αφορμή το “The Voice” είπαμε γιατί αυτή η γυναίκα δεν έκανε τηλεόραση νωρίτερα. Εκείνη όμως, όχι αγάπη μου, δεν έπεσε με τα μούτρα να κάνει το ένα show μετά το άλλο. Με μέτρο τα κάνει όλα. Εκτός μάλλον από την γυμναστική, κορίτσια. Αυτή, πρέπει να είναι σε μεγάλη δόση. Εισπνοή, εκπνοή.




#12. ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ
Αν η Τζένη Τζένη δεν ήταν τόσο skinny θα την έβαζα πιο ψηλά στην λίστα. Σε κάποιες φωτογραφίες νομίζω ότι έχει μέρες να φάει και δεν το λέω από ζήλια. Με λίγο τσι τσι θα είναι σούπερ. κατά τα άλλα τι να πω; Σικ, σέξι, φρέσκια, διαχρονική, μοδάτη, γυμνασμένη, αξιοπρεπής με όλα όσα συνέβησαν στην οικογένειά της. Είναι όμως τόσο νέα. Θα φτιάξει την ζωή της.




#11. ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Πώς λέμε για τους άντρες φέτες. Ε, αυτό, βάλτε το στο γυναικείο του και έχετε την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Την γυναίκα – λάστιχο που τα προλαβαίνει όλα, παιδιά, σπίτι, θέατρο, τηλεόραση, διασκέδαση, γυμναστική. Μάλιστα. Η Ντορέττα είναι και πολύ σέξι. Άσε που έχω μάθει ότι είναι και πολύ αστεία, και καλό παιδί. Τι άλλο να ζητήσεις απ΄ την ζωή;




#10. ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ
Αν η Ντορέττα είναι γυμνασμένη πολύ, η Ελένη είναι για πάντα. Όσο την θυμάμαι λίπος δεν είχε αυτό το κορμί πουθενά. Από που τα έβγαλε τόσα παιδιά, δε ξέρω. Πραγματικά, ο χρόνος δεν αγγίζει το σώμα της. Είναι σε άλλη διάσταση η Ελένη Πετρουλάκη. Είναι το δικό μας “The Body” και μπράβο της που είναι αφοσιωμένη σε αυτό πάνω από 20 χρόνια τώρα. Μπορεί να λέω και λίγα.




#9. ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
Η Μαρία είναι η πιο ζουμερή από όλες. Ξεχειλίζει η θηλυκότητα, το σεξ απίλ, το τι σου κάνω μάνα μου και μανούλα μου είχε άλλα τέτοια κορίτσια η μάνα σου; Πιο ποθητή πεθαίνεις. Θα ήταν πιο πάνω στη λίστα, αν αυτό δε το έβγαζε συνεχώς. Κι αν επίσης την λίστα την έφτιαχνε άντρας. Εμένα, λίγο το συνέχεια σέξι, με κουράζει. Αλλά ότι είναι, είναι.




#8. ΜΠΕΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ
Αχ Μπέτυ. Μπέτυ. Πόσο εντυπωσιακή, πόσο ενημερωμένη, πόσο πολυτάλαντη, αστεία και καυστική! Μας αρέσεις Μπέτυ, και ο Μάζης μας αρέσει και να σε χαίρεται. Αυτό που λατρεύουμε σε σένα είναι ότι μεταμορφώνεσαι κάθε μέρα σε μια γυναίκα που είναι ταυτόχρονα απρόσιτη, αλλά πολύ κοντά σε μας τις απλές κοπέλες. Μα πώς τα καταφέρνεις βρε κοριτσάκι μου;




#7. ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ
Η Φαίη είναι τόσο σέξι όσο πρέπει μια μάνα δύο παιδιών. Και με τον άντρα της συνέχεια δίπλα στης στη δουλειά, τι να κάνει η κοπέλα; Έχει ωραίο σώμα, είναι ξανθιά, είναι γλυκιά, δεν φαίνεται να παίζει ρόλο και στο σπίτι να είναι ξινή, δεν πειράζεται εύκολα, δεν δείχνει κομπλεξική, είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Αρέσει στους άντρες. Μπουμ!




#6. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
Θεωρώ πολύ σέξι την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ντύνεται ωραία, έχει κανονικό σώμα, ωραία πλούσια μαλλιά. Είναι λαμπερή και χαμογελαστή. Πολλοί άντρες θα ήθελαν να είναι μαζί της, διότι εκτός από το κορμί, είναι κυρίως χαμογελαστή και ευχάριστη. Και πολύ έξυπνη, αλλιώς η εκπομπή της δεν θα πήγαινε τόσο καλά, εντάξει;




#5. ΑΛΕΚΑ ΚΑΜΗΛΑ
Άλλη φοβερή επιστροφή στην τηλεόραση! Η Αλέκα που ακολούθησε τον μπασκετμπολίστα άντρα της στο Σακραμέντο κι ακόμα παραπέρα, έγινε μάνα, σύζυγος, μετανάστρια, άφησε τα πάντα πίσω της, έγινε νοικοκυρά, άλλαζε σπίτια για να παίξει ο Πέτζα το παιχνίδι του και τώρα, μια χαρά γυναίκα, ώριμη και νεότατη, τσουπ, παίζει κι αυτή το δικό της. Άμα έχεις υπομονή και πίστη, αγάπη μου… Για το κορμί, τι να πω εγώ; Να πουν οι μπασκετικοί, αλλά και οι στιβικοί, καθώς υπήρξε και αθλήτρια του άλματος εις ύψος. Αμ πώς!




#4. ΠΑΟΛΑ
Η Πάολα είναι μια σκηνή μόνη της. Εντάξει μαζί και με τα μαλλιά της. Την είδα στο μαγαζί και είπα. Αυτή η γυναίκα ξέρει το καλό και το κακό της, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα δύο βρίσκω ελκυστικό. Έχει κάτι που δεν μπορείς να μην την κοιτάς. Κάτι το αυθεντικό. Κάτι που σου λέω στα μούτρα, σε γράφω στα τέτοια μου και τραγουδώ, κι εσένα δεν σε πειράζει καθόλου. Πόσο μάλλον τους γκόμενους. Α πα παααααα.




#3. ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ
Η Πόπη είναι αυτό που λέμε κάποιοι γερνούν, κάποιοι άλλοι απλά ωριμάζουν. Αντί να χαλαρώνει το κορμί, σφίγγει Πόπη μου; Κι αν ναι, πώς σε παρακαλώ; Πες μας τον γυμναστή σου, τον δερματολόγο σου, τον πλαστικό σου, τι τρως, τι πίνεις τέλος πάντων και είσαι τόσο λαμπερή. Και μην μου πεις πώς είναι τα φώτα στο “Star” γιατί δεν θα το πιστέψω. Η Πόπη πρόσθεσε και λίγη ομορφιά στις ειδήσεις δημιουργώντας μια σχολή που πολλές προσπαθούν να αντιγράψουν, αλλά δεν είναι όλα τα πόδια ίδια αγάπη μου…




#2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ
Φοβερή η Κατερίνα. Μετά το μωράκι και τώρα που την βλέπω στο “Mega” αλλά και στο θέατρο είναι πολύ καλύτερη από πριν. Μπορεί να μιλάω σαν την μάνα μου, αλλά έτσι είναι. Θα μπορούσε να είναι το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας πρότυπο. Κι όχι μόνο στο κέρλινγκ. Θέλουμε μια Ελληνίδα Αμπάσαντορ να πάει να μιλήσει για τις Ελληνίδες στο εξωτερικό; Μάλιστα. Την Κατερίνα.




#1. ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ
Η απόλυτη MILF. Όσα παιδιά κι αν κάνει, όσα κιλά κι αν πάρει, όσα χρόνια κι αν την βλέπουμε στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη θα είναι μια γυναίκα που κάθε άντρας θα ήθελε να γοητεύσει. Οι γυναίκες όλο λέμε πόσο πια θα δουλεύει, ας αφήσει και καμιά άλλη να το κάνει, αλλά μην φορέσει τίποτα, τι είναι, τι είναι ρωτάμε και πάμε και το παίρνουμε, αν το χάσουμε στο retweet. Είναι Θεά η Ελένη. Είναι αέρας. Σίφουνας. Περνάει και σε παίρνει και σε σηκώνει.




πηγή : ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.