Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Houska: Το στοιχειωμένο κάστρο που χτίστηκε πάνω σε… πύλη της Κολάσεως [video]


Σύμφωνα με ερευνητές του υπερφυσικού, υπάρχουν μερικά από τα πιο ανατριχιαστικά και...


 παραφυσικά μέρη στη Γη που ονομάζονται «Hellmouth» (Στόμα ή Πύλες της Κολάσεως), τα οποία θεωρούνται κυριολεκτικά πόρτες στον κάτω κόσμο.
Ενώ υπάρχουν μερικές πολύ γνωστές «πύλες» για τον κάτω κόσμο, όπως το νεκροταφείο Stull στο Κάνσας ή το σπήλαιο του Άδη στο ακρωτήριο Ταίναρο, κανένα δεν είναι τόσο τρομακτικό όπως το περίφημο στοιχειωμένο Κάστρο Houska.

Το εσωτερικό του κάστρουΒρίσκεται στην Τσεχία και έχει μια πολύ περίεργη ιστορία και θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη του πλανήτη. Χτίστηκε πριν από 762 χρόνια και όπως λέει ο θρύλος, είχε ως σκοπό να καλύψει μια τεράστια τρύπα που συνδεόταν απευθείας με την… κόλαση.
Ιστορίες καταδικασμένων σε θάνατο κρατουμένων που ρίχνονταν μέσα στη τρύπα και τρομερά δαιμονικά όντα που αρπάζανε αθώους ανθρώπους είναι μερικές από τις ιστορίες που έχουν ακουστεί για το στειρωμένοι κάστρο. Υπάρχει ένας μύθος για έναν νεαρό άνδρα ο οποίος κατέβηκε κάτω με ένα σχοινί, και όταν επανήλθε επάνω, είχε γεράσει 30 χρόνια και στη συνέχεια πέθανε αμέσως μετά.

Άποψη του κάστρου από αέροςΣτη σύγχρονη εποχή, υπάρχουν πολλές θεάσεις με φαντάσματα, δαίμονες, και άλλες «κακόβουλες» οντότητες από άτυχους επισκέπτες οι οποίοι μετά είχαν εφιάλτες για όλη τους την τη ζωή, σύμφωνα με τους ερευνητές πάντα.
Γενικώς πάντως πολλές παραφυσικές ομάδες έχουν βρεθεί εκεί και θεωρούν ότι πρόκειται πραγματικά για ένα «δαιμονικό» κάστρο, σύμφωνα και μετο βίντεο παρακάτω που ανέβηκε στο you tube μόλις χθες (6/11/2016).
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.