Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Ιταλίδα ηθοποιός προσφέρει δωρεάν live sex show σε όποιον ψηφίσει "όχι" στο δημοψήφισμα


Νικητής του... ιταλικού δημοψηφίσματος είναι προς ώρας η 27χρονη Ιταλίδα ηθοποιός που προσφέρει...


 δωρεάν live sex show σε όποιον ψηφίσει "όχι", αφού όπως είναι φυσικό έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας.
Η 27χρονη Paola Saulino, που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, υποσχέθηκε στους Ιταλούς ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν την 4η Δεκεμβρίου για το αν εγκρίνουν ή απορρίπτουν εσωτερικές συνταγματικές αλλαγές αναφορικά με την ισχύ του Κοινοβουλίου, ένα... δωράκι.

italida_1.jpg

Η Paola υποστηρίζει ότι το κάνει για καλό σκοπό ενώ υπόσχεται ότι θα κρατήσει τον λόγο της ακόμα και αν χρειαστεί να γδυθεί σε 60 εκατ. Ιταλούς.

italida_2.JPG

Η ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Κοινοβουλίου με «μικρότερη Γερουσία», στην πραγματικότητα έχει στόχο να επισπεύσει τη νομοθετική διαδικασία και είναι πρόταση του Μετέο Ρέντσι ήδη από το 2016, την ώρα που δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που η Ιταλίδα είναι τόσο κατά του "ναι".

italida_4.jpg

Πιθανή υπερίσχυση του "ναι" θα αποτελέσει την μεγαλύτερη αλλαγή που έχει συμβεί σε συνταγματικό επίπεδο για την γειτονική χώρα από την κατάργηση της μοναρχίας.
Πιστεύεται ότι το euro κινδυνεύει αν δεν περάσει η πρόταση Ρέντσι.

italida_3.jpg

Αν επικρατήσει το "όχι" δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι θα αποτελέσει την κερκόπορτα για να ανέβουν στην εξουσία ευρωσκεπτικιστές.
Ο Ματέο Ρέντσι έχει υποσχεθεί ότι θα παραιτηθεί αν χάσει το δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.