Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η νέα McLaren που κοστίζει 426€ [video]


Για τους περισσότερους από εμάς η απόκτηση μιας McLaren είναι ένα όνειρο, που έχει ελάχιστες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί...




Ωστόσο αυτή την φορά σας παρουσιάζουμε μια McLaren που μπορούμε να αγοράσουμε όλοι! Πρόκειται για το νέο μοντέλο της McLaren Automotive, μια P1 με ανοικτή οροφή, θέση οδήγησης στο κέντρο, που κινείται από ηλεκτροκινητήρα. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, είναι κίτρινη με μαύρες λεπτομέρειες και κατασκευασμένη από σύνθετα υλικά. Ακόμα ένα θετικό είναι πως πιάνει την τελική της ταχύτητα σε μόλις 2sec.

Κάπου εδώ τελειώνουν και τα όνειρα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι όντως το νέο μοντέλο της McLaren, απλά είναι για παιδιά. Η τελική ταχύτητα είναι μόλις 4 Km/h και είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα χωράτε μέσα για να την οδηγήσετε! Από την άλλη η τιμή της είναι προσιτή μιας και στοιχίζει €426. Μακράν η φτηνότερη McLaren και αν ενδιαφέρεστε θα βρίσκεται στους dealer από το τέλος Οκτωβρίου. Είναι βέβαιο πως οι πωλήσει της McLaren, με το νέο μοντέλο θα εκτοξευτούν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.