Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Regus: Πώς να αποφύγετε την ταλαιπωρία την ημέρα που θα βρίσκεται ο Ομπάμα στην Αθήνα


Open day στα επιχειρηματικά της κέντρα στην...
Καλλιθέα (Λαγουμιτζή 24, 176 71) και στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 166A & Σοφοκλέους 2, 151 26) ανακοίνωσε η εταιρεία παροχής χώρων εργασίας Regus την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, ημέρα επίσκεψης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, "είναι γνωστό πως εκείνη την ημέρα το κέντρο της Αθήνας αλλά και οι κεντρικοί οδικοί άξονες θα είναι αδιαπέραστοι. Για τον λόγο αυτό η Regus προσφέρει δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση χώρο εργασίας σε open space περιβάλλον με τηλεφωνική γραμμή και πρόσβαση στο internet για όσους επιθυμούν να αποφύγουν την κίνηση και τον εκνευρισμό και να εργαστούν από απόσταση σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να τηλεφωνήσει στο 210 727 9000, να δηλώσει τα στοιχεία του και το επιχειρηματικό κέντρο που τον εξυπηρετεί. Επιπλέον της δωρεάν προσφοράς, προσφέρει έκπτωση σε meeting rooms και στα dedicated offices. Για όλες τις προσφορές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του open day η Γενική Διευθύντρια για τα Βαλκάνια Κατερίνα Μάνου, δήλωσε πως: "όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί να φτάσουμε στην δουλειά μας όταν υπάρχει επίσκεψη αρχηγού κράτους ή κάποιο έκτακτο περιστατικό που κλείνει τους δρόμους. Πιστοί στην στρατηγική "εργαστείτε όπως επιθυμείτε" αποφασίσαμε να παρέχουμε υποστήριξη σε όσους επαγγελματίες θέλουν να εργαστούν χωρίς να υποστούν την ταλαιπωρία της κίνησης και να συστήσουμε έτσι στο κοινό τα οφέλη της εργασίας από απόσταση."

Πιστή στη στρατηγική της για παροχή λύσεων εργασίας σε όποιον τη χρειάζεται και όπου τη χρειάζεται η Regus είναι ο μεγαλύτερος πάροχος επαγγελματικών χώρων ευέλικτης εργασίας παγκοσμίως και βρίσκεται διεθνώς σε 2850 τοποθεσίες, σε περισσότερες από 1000 πόλεις στις 107 χώρες που λειτουργεί. Στην Αθήνα λειτουργεί 3 επιχειρηματικά κέντρα: στο Μαρούσι, στον Πύργο Αθηνών και στην Καλλιθέα.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.